Prasidėjo rimta panika: vietiniai gyventojai nustebę fotografavo, kokia karinė technika atvyko prie Putino rezidencijos (Foto)  ()

Putinas nusprendė apsaugoti savo rezidenciją Valdajuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netoli Putino rezidencijos Jašerovo kaime (Novgorodo sritis, Rusija) žiniasklaida pastebėjo dar vieną oro gynybos sistemą.

Pirmosios oro gynybos sistemos buvo pastebėtos Maskvoje sausio 19 d., kai „Pantsir-S1“ buvo sumontuotas ant Rusijos gynybos ministerijos pastato. Po dienos panaši sistema buvo įdiegta vienoje iš V. Putino rezidencijų, 10 km nuo Maskvos.

Vakar, sausio 23 d., Rusijos žiniasklaida paskelbė nuotrauką iš Valdajaus, Novgorodo srities. Jašerovo kaime atsirado nauja oro gynybos sistema.

Kremliaus vadovas taip baiminasi Ukrainos bepiločių orlaivių, kad nusprendė apsaugoti save ir savo rezidencijas įdiegdamas naujausias oro gynybos sistemas.

 

Valdajaus gyventojas prisipažino, kad oro gynybos sistemą iš tiesų nufotografavo praėjusią savaitę, tačiau tik vakar ją atsiuntė vieno iš Rusijos „Telegram“ kanalų redaktoriui.

Pasak nuotraukos autoriaus, pats kompleksas, labai panašus į „Pantsir-S1“, prieš porą savaičių buvo pastatytas Jašerovo rajone. Panašūs kompleksai neseniai buvo įrengti Maskvoje ir Maskvos srityje.

Rusijos žurnalistai padarė išvadą, kad oro gynybos sistema Novgorodo srityje netoli Putino rezidencijos atsirado po nežinomų bepiločių orlaivių atakų prieš Engelso ir Djagilevo oro bazes 2022 metų pabaigoje.

 

 

Jašerovo kaimo gyventojai pripažino, kad kompleksas veikia be pertraukų. Šalia jo nuolat yra iki trijų karių. Tokiu atveju radaro antena nuolat sukasi.

Putino rezidencija yra už 6 km nuo Jašerovo kaimo, ant Užino ežero kranto.

Ši rezidencija naudojama ne oficialiems susitikimams, o kaip Putino ir šeimos narių poilsio vieta. Labai dažnai popžvaigždės ten atvyksta į privačius vakarėlius. Ten Putinas dažnai rengia susitikimus su VIP svečiais.

Vietos gyventojai pripažino, kad V. Putinas čia yra dažnas svečias. Teritorijoje nėra kritinės ar karinės infrastruktūros objektų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(13)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: