[Žinios trumpai] Video įrašą peržiūrėjo daugiau nei milijonas vartotojų: Rusijoje tikra isterija - norima atimti pilietybę ir įregistruoti kaip užsienio agentą (Video)  (3)

Siūloma įtraukti į užsienio agentų sąrašą bei atimti Rusijos pilietybę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-28 [Žinios trumpai] Video įrašą peržiūrėjo daugiau nei milijonas vartotojų: Rusijoje tikra isterija - norima atimti pilietybę ir įregistruoti kaip užsienio agentą (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje humoristą ir dainininką Semioną Slepakovą už dainą „Lopšinė“ siūloma įtraukti į užsienio agentų sąrašą bei atimti Rusijos pilietybę. Išsiųstas prašymas Rusijos tyrimų komitetui, prašant patikrinti jo „antipatriotišką“ veiklą.

Sausio 24 dieną Slepakovas savo „Youtube“ puslapyje paskelbė naują satyrinę dainą, skirtą Ukrainos kare beprasmiškai žuvusiems okupantams, ir iki šiol publikaciją peržiūrėjo daugiau nei milijonas vartotojų. Daina, kurią Slepakovas dainuoja lopšyje gulinčio kūdikio mamos vardu, pasakoja apie dviejų vyresniųjų kūdikio brolių likimą. Vienas iš jų, jau miręs, nekentė „ukronacistų“, kurie jam buvo baisiausi priešai. Kitas sūnus - niekam tikęs, baigė studijas ir apsigyveno Europoje, kur „tarnauja šėtonui“.

 

2022 metų rugsėjį tapo žinoma, kad Slepakovas paliko Rusiją ir dabar gyvena Izraelyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(189)
(3)
(186)

Komentarai (3)