[ŽT] „General SVR“ skelbia, kad Buriatijoje kai kas nutiko: „Putinas parodė tokias emocijas, kokių nebūna niekada“  ()

Buriatijoje pademonstravo neapdairumą ir išliejo neįprastas emocijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-17 [ŽT] „General SVR“ skelbia, kad Buriatijoje kai kas nutiko: „Putinas parodė tokias emocijas, kokių nebūna niekada“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino antrininkas vis dažniau keliauja į regionus. Neseniai įvykęs Rusijos Federacijos vadovo apsilankymas Buriatijoje, kur jis lankėsi lėktuvų gamykloje Ulan Udėje, dėmesingam žiūrovui parodė vieną iš diktatoriaus antrininkų. Kalbėdamas gamykloje, vyras, panašus į Rusijos Federacijos prezidentą, pademonstravo neapdairumą ir išliejo tikram Putinui neįprastas emocijas.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „General SVR“.

Išvykos metu antrininkas išsidavė veido išraiškomis ir nuolatiniu mojavimu rankomis. Tikram Putinui toks elgesys nebūdingas: nei viešumoje, nei realiame gyvenime.

Be to, antrininkas suklydo pasakydamas, kad už Uralo gyvena 12 mln. žmonių. Nepaisant kruopštaus pasiruošimo pasirodymams, antrininkai daro faktines klaidas.

 

Buvęs sovietų žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas interviu Natašai Vlaščenkai taip pat išreiškė nuomonę, kad Buriatijoje akivaizdžiai buvo ne tas Putinas, kuris pastaruoju metu dejuoja ir vos kalba.

Ir ko gero Putinas su Šoigu lankėsi pas šamanus. Sklando gandai, kad Putinas nori likti gyvas amžinai, kaip lama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(20)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: