„Times“ įveda mokamą turinio prenumeratą  (4)

Britų dienraščius „Times“ ir sekmadienį leidžiamą „Sunday Times“ internete norintys skaityti interneto vartotojai nuo birželio 1 dienos turės už tai susimokėti, pranešė „Techradar.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jų leidėja bendrovė „News International“ pranešė, kad „TimesOnline“ svetainėje skaitytojai publikacijas galės skaityti už 1 svaro mokestį per dieną. Sumokėję 2 svarus galės turiniu naudotis vieną savaitę. Taip pat pranešta, kad „Times Online“ svetainės turinys bus padalintas į dvi dalis: „Times“ ir „Sunday Times“ publikacijos bus skelbiamos dviejuose skirtinguose tinklalapiuose. Už turinį susimokėję vartotojai galės naudotis abiem.

Apžvalgininkai dienraščių turinio internete apmokestinimą vertina prieštaringai. Kai kurių teigimu, nepaisant „The Times“ populiarumo ir reputacijos, tik laikas parodys, ar toks verslo modelis bus sėkmingas. Ne vienas populiarus Vakaruose leidinys, apmokestinęs savo turinį internete, buvo priverstas grįžti prie ankstesnio reklama paremto verslo modelio, nes skaitytojai nebuvo linkę mokėti už naujienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)