[ŽT] „Aš kai ką žinau. Bus didžiuliai įvykiai“. Arestovičius skelbia 100% garantiją, kas įvyks netrukus (Video)  ()

„Kontrpuolimas bus, ir tai bus labai šviesu mums ir labai liūdna priešui.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu keliose užsienio žiniasklaidos priemonėse pasirodė straipsniai, kad Ukrainai gali neužtekti jėgų pavasario kontrpuolimui. Tai netiesa, patikino Oleksijus Arestovičius.

Buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas situaciją pakomentavo interviu Rusijos žurnalistei Julijai Latyninai „YouTube“.

„Esu optimistas, nes žinau. Optimistinių dalykų nepasakyčiau, jei jų nežinočiau. Suformuluočiau ką nors nekonkretaus, sakyčiau, kad yra šakutė, sprendimų palaukime. Bet aš žinau, kad kontrpuolimas bus, ir tai bus labai šviesu mums ir labai liūdna priešui“, – sakė Arestovičius.

Jis patikino, kad Vakarai priėmė neatšaukiamą sprendimą dėl Rusijos kariuomenės karinio pralaimėjimo Ukrainoje būtinybės.

Kuriame fronto sektoriuje vyks pavasarinis Ukrainos kontrpuolimas, nežinoma. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas šiuos planus laiko, natūralu, griežčiausioje paslaptyje.

 

Tačiau dauguma ekspertų yra įsitikinę, kad ukrainiečiai pirmiausia prasiskverbs per sausumos koridorių į Krymą, eis į Azovo jūros pakrantę. Tokia operacija, jei pasiseks, išlaisvins iš okupacijos Chersono ir Zaporižios regionus, o vėliau ir Krymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(216)
(17)
(199)

Komentarai ()

Susijusios žymos: