„Esi kvailys, jei leidai save apgauti“. Arestovičius apie grandiozinę sąmokslo teoriją, ką Vakarai padarė su Putinu  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas buvo įsitikinęs, kad jam pavyks išsisukti dėl „nedidelio pergalingo karo“ prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas, prieš pradėdamas savo „specialiąją operaciją“, turėjo iliuziją, kad Ukraina žlugs per kelias dienas ir Vakarai nesikiš. Jis labai žiauriai suklydo. Tai interviu Rusijos žurnalistei Julijai Latyninai sakė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Karinių pralaimėjimų akivaizdoje Rusijoje dabar aktyviai propaguojama sąmokslo teorija, kad Ukraina buvo meistriškai Putinui paspęsti spąstai.

„Yra nuomonių, kad Vakarai sąmoningai įviliojo Putiną į spąstus, sukurdami iliuziją, kad Ukrainą galima greitai užimti ir už tai nieko nebus. Tokių nuomonių vis dažniau atsiranda ir pačioje Rusijos Federacijoje. Tai panašu į sąmokslo teoriją ir bandymą pateisinti artėjantį Rusijos kariuomenės pralaimėjimą“, – sakė Arestovičius.

Arestovičius patikino, kad jis nėra sąmokslo teorijų šalininkas. Tačiau net jei gandai apie spąstus V. Putinui yra teisingi, atsakomybė už agresiją tenka tik jam.

 

„Jei tave apgavo du kartus, vadinasi, tu esi išvien su apgaviku… Ne Baidenas priėmė sprendimą pradėti specialiąją, atleisk Dieve, karinę operaciją prieš Ukrainą. Sprendimą priėmė Putinas. Ir galite man sakyti, kiek norite, kad jis buvo įkalbėtas. Vadinasi, esi kvailys, kuris leidosi apgaunamas. Pats ir kaltas“, – pareiškė buvęs patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(4)
(122)

Komentarai ()

Susijusios žymos: