Putinas jo laukė seniai: kovo 20 d. į Maskvą atvyksta ypatingas svečias - gali būti galingi pokyčiai kare  (1)

Kinijos lyderio Xi Jinpingo vizitas į Maskvą žymi Rusijos karo prieš Ukrainą perėjimą į naują etapą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-18 Putinas jo laukė seniai: kovo 20 d. į Maskvą atvyksta ypatingas svečias - gali būti galingi pokyčiai kare  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos lyderio Xi Jinpingo vizito į Maskvą data kovo 20–22 dienomis oficialiai patvirtinta. Šis vizitas žymi Rusijos karo prieš Ukrainą perėjimą į naują etapą.

Apie tai savo tinklaraštyje „Telegram“ rašė žinomas Rusijos politologas Andrejus Piontkovskis.

Pažymėtina, kad Xi Jinpingas vyksta į Maskvą trečią kartą tapęs Kinijos prezidentu. Jis pradėjo įgyvendinti savo antivakarietišką planą, kuriame Rusijos Federacijai skiriamas svarbus vaidmuo.

„Paskelbęs save Kinijos imperatoriumi, draugas Xi nedelsdamas ėmėsi kurti pasaulinę blogio imperiją su dviem savo vasalais – Rusijos Federacija ir Iranu“, – sakė Piontkovskis.

Pekino planai dėl Irano, jo žodžiais, turėtų sunaikinti Izraelį ir padėti tašką Teherano branduoliniam projektui. Bet Ukraina susidoros su Rusija.

Jis patikslino, kad Kinija jau užsimena apie didelio masto ginklų tiekimą Rusijai dėl Ukrainos nenoro „išgelbėti Putino veidą“. Tačiau net ir tai neprivers Kyjivo kapituliuoti.

 

„Ukraina ir jos Vakarų sąjungininkai gali ir tikrai atsakys į šį iššūkį... pavasario kontrpuolimo metu mūšio lauke nugalėdami agresoriaus armiją“, – sakė politologas.

Taigi, jo žodžiais, Ukraina ir Izraelis turi jėgų ir galimybių „palaidoti“ ne tik du Putino vasalus, bet ir didįjį Pekino planą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(3)
(21)

Komentarai (1)