Vokiečiai sukūrė „Apple iPad“ konkurentą  (29)

Vokietijos bendrovė „Neofonie“ pranešė netrukus pateiksianti rinkai savo gamybos planšetinį kompiuterį „WePad“, konkuruosiantį su panašiai pavadintu „Apple“ kompiuteriu „iPad“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mažmeninė prekyba pirmuoju planšetiniu „Apple“ kompiuteriu JAV prasidės balandžio 3 dieną. Pirmieji vokiški „WePad“ kompiuteriai parduotuves Vokietijoje pasieks balandžio pabaigoje, teigia „Neofonie“ atstovai.

WePad“ turi 11,6 colių įstrižainės sensorinį ekraną („iPad“ įstrižainė - 9,7 colių), nuo „Apple“ kompiuterio jis skiriasi ir tuo, kad turi vaizdo kamerą, 2 USB jungtis ir atminties kortelių lizdą. „WePad“ bus diegiama atviroji „Google“ OS „Android“.

Pasak bendrovės atstovų, siekiama, kad naujasis kompiuteris „sumažintų atskirtį“ tarp leidybos verslo ir interneto. Esą derybos dėl turinio naudojimo jau vedamos su žurnalo „Stern“ leidėja bendrove „Gruner+Jahr“ ir kitais būsimais programos „WeMagazine ePublishing Eco System“ dalyviais. Pranešama, kad, skirtingai nei „iPad“, kurio vartotojams elektroninės knygos ir kiti leidiniai pasiekiami tik per pačios „Apple“ elektroninę parduotuvę „iBoostore“, Vokietijos leidėjai galės patys pasirinkti mokamo turinio, skirto „Neofonie“ vartotojams, prieigos parametrus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (29)