„Tai ne antrininkai“. Ekspertas skelbia priežastį, kodėl renginiuose Putinas atrodo skirtingai  (1)

Vienas dažniausių klausimų šiandien yra: „Ar Putinas turi antrininkų?“ Daugelis ekspertų, įskaitant Ukrainos jėgos struktūrų atstovus, teigia, kad Rusijos lyderis tikrai aktyviai naudojasi antrininkų paslaugomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau kai kurie analitikai, priešingai, teigia, kad tai yra mitas. Prie pastarųjų visų pirma priskirtinas Aleksandras Kovalenko, politikos ir karybos apžvalgininkas, knygos „11 dienų be Putino“ autorius, kuris savo nuomonę šiuo klausimu aiškiai argumentavo interviu su Aleksejumi Gomonu.

Kovalenko pareiškė, kad Putinas neturi antrininkų, ir paaiškino, kodėl daugelyje renginių jis atrodo kitaip.

„Putinas vienareikšmiškai neturi antrininkų, nes jų bijo“, - sakė ekspertas. – „Ir kiekvieną kartą, kai išgirstu pasakojimą apie Putino dublerius, šiek tiek nusišypsau. Žinoma, tai mano asmeninė pozicija. Bet kai kilo koronaviruso pandemija, Putinas beveik metus užsidarė savo bunkeryje Novo Ogariove, nesilankydamas šalyje tuo metu, kai tarptautiniai lyderiai nuolat bendravo tarpusavyje. Net Joe Bidenas reguliariai keliavo į užsienį. Jei Putinas turėtų antrininkus, kas jam trukdytų kas savaitę su prašmatniu vizitu apsilankyti Omske, Magadane ir pan. Absoliučiai niekas. Tačiau taip neatsitiko. Ta pati istorija buvo ir tuo laikotarpiu, kai Putinas šešis mėnesius visai nevyko į užsienį, ir 2015 m., kai jis paslaptingai dingo 11 dienų“.

„Bet kaip paaiškinti, kad Putino elgesys skirtinguose viešuose renginiuose buvo toks skirtingas?“ - paklausė žurnalistas. – „Viename susitikime jis pasipūtęs, o kitame – nesugeba suregzti dviejų žodžių, kosčioja, įsikniaubęs į stalą“.

 

„Paaiškinimų gali būti daug. Putinas visada kosėja“, - sakė ekspertas. – „Per savo kreipimąsi į Federalinį susirinkimą, didžiąsias spaudos konferencijas kiekvienų metų pabaigoje ir pan. Kosulys yra jį lydintis elementas kiekvienoje gana ilgoje kalboje. Ir bėgant metams jis vis stiprėja. Jis beveik nekontroliuoja arba visiškai nekontroliuoja šio proceso“. 

Pasak Kovalenko, likusieji veiksniai susiję su fiziologija, nes V. Putinas nėra jaunas žmogus, ir jį veikia daug kas. Suglebimo laipsnis gali priklausyti banaliai nuo mitybos ir vandens kiekio vartojimo, antibiotikų ir pan.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(22)
(-11)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: