[ŽT] „Į karą prieš Rusiją pakilo 3,6 milijono dydžio kariuomenė“  ()

Dmitrijus Medvedevas dar kartą prajuokino apgailėtinais propagandiniais pareiškimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas dar kartą prajuokino apgailėtinais propagandiniais pareiškimais ir grasinimais „pasiekti Kyjivą ir Lvivą“. Jis teigia, kad Rusijos Federacija kovoja ne prieš Ukrainą, o prieš visą NATO bloką.

Nors Aljanso kariškiai karo veiksmuose nedalyvauja, Kremliaus padėjėjas kažkodėl nusprendė, kad Rusijos Federacijai priešinasi „3,6 mln. NATO armijos atstovų“. „Jie dalyvauja, žinoma, tokiame filmuotame ar hibridiniame konflikte – bet dalyvauja!“ – isteriškai sakė jis, pakeldamas balsą.

Propagandistas Ukrainos valdžią pavadino „pusiau nacių ar nacių režimu“. Jis vis dar tikisi, kad Maskvai pavyks pasiekti karo prieš Ukrainą tikslus.

„Išmesti visus ten esančius užsieniečius, plačiąja to žodžio prasme, sukurti sanitarinę juostą, kuri neleistų naudoti jokios rūšies ginklų, veikiančių vidutiniais ir trumpais atstumais, tai yra 70-100 kilometrų, demilitarizuoti. O jei to neužteks, reikėtų priimti kitus sprendimus“, – sakė Medvedevas.

 

„Čia nieko negalima atmesti. Jei reikia patekti į Kyjivą, tai į Kyjivą, jei į Lvivą, tai į Lvivą, kad išnaikintume šią infekciją“, – paskelbė buvęs Rusijos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(45)
(-42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: