[ŽT] „Į tokius incidentus žiūrime labai rimtai“. FTB agentai sumaišė viešbučio numerį - kas buvo paskui  ()

Bostone specialiųjų tarnybų vietinio padalinio agentai per mokymus sumaišė viešbučio kambarį ir užpuolė nekaltą žmogų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bostone (JAV) FTB agentai ir JAV armijos specialieji operatoriai per mokymo pratybas įsiveržė į ne tą viešbučio kambarį, kur beveik valandą tardė „Delta Airlines“ pilotą, kol suprato, kad tai ne tas asmuo. Apie tai pranešė „The Insider“.

Apie 10 valandą vakaro Bostono FTB biuro agentai padėjo Gynybos ministerijai pravesti mokymus viename miesto viešbučių. Agentai per klaidą buvo nukreipti netinkamu adresu, kur sulaikė asmenį, kuris nebuvo „įtariamas veikėjas“.

Anot TV kanalo „CBS Boston“, kuris pirmasis pranešė apie incidentą, agentai pirmiausia pasibeldė į duris. Kai sutrikęs vyras atidarė, jam buvo uždėti antrankiai, jis paguldytas į dušą ir tardomas daugiau nei 45 minutes. Po to, kai agentai suprato, jog padarė klaidą, jie atsiprašė vyro, kuris pasirodė esąs „Delta Airlines“ pilotas, kuris tik bandė ramiai išsimiegoti.

 

FTB pareigūnų teigimu, niekas nenukentėjo.

„Saugumas visada yra FTB ir mūsų teisėsaugos partnerių prioritetas, todėl į tokius incidentus žiūrime labai rimtai. Bostono skyrius kartu su Gynybos departamentu tiria šį incidentą, kad imtųsi tolesnių veiksmų, kurių būtina“, - sakoma FTB pareiškime.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()