Skelbiama žiauri tiesa apie rusus  (10)

Praėjusią savaitę visi minėjome Černobylio katastrofos metines. Tik vėliau supratome, kad problema buvo ne atominėje energetikoje kaip tokioje, o režime, kuris tuomet viešpatavo Ukrainos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai buvo melo, postscriptų, propagandos ir nesugebėjimo išspręsti realių sunkumų, su kuriais gali susidurti šiuolaikinė visuomenė, režimas.

Tačiau dabar supratome, kad kalba eina net ne apie komunizmą kaip tokį (kuris, žinoma, yra utopinė fantastika, naudojama kanibalistiniams galios režimams visame pasaulyje pridengti), o apie jo rusišką versiją.

Ryškus pavyzdys dabar yra šiuolaikiniai fiziniai ir ideologiniai SSRS paveldėtojai, kurie vėl bando įtempti mus į šią košę ginklo ir teroro jėga. Jie užgrobė Zaporožės atominę elektrinę, bet okupacijos metu nesugalvojo nieko geresnio už chaotišką apšaudymą, artilerijos pozicijų AE išdėstymą ir nuolatines užuominas apie atominės elektrinės griovimą arti ES ir savo teritorijos.

Vėl kvailumas, melas, neatsakingumas. Galbūt esmė vis dar yra konkrečioje valstybėje ir jos žmonėse, kuriems lengviau įsitraukti į branduolinį terorizmą, nei tiesiog bandyti gyventi normalų gyvenimą, plėtoti savo ekonomiką ir turtinti visuomenę.

Ši griaunanti jėga juose slypi giliai. Kas daro rusus laimingus?

Viską paversti griuvėsiais, kiek įmanoma viską apšiukšlinti, supurvinti, paversti dykuma – štai kas suteikia jiems džiaugsmo ir laimės, užpildo prasme jų tuščią egzistenciją. Štai kas yra „didžioji kultūra“. Štai kas yra „ideologija“. Nešvarių vietų, kurios siekia apteršti viską aplinkui, ideologija.

 

Žinoma, nešvarioje vietoje neįdomu, kokia nauda bus iš visiškos taršos. Svarbiausia, kad aplinkui būtų daugiau kitų nešvarių vietų. Žinoma, atsiras įvairių veikėjų, kurie ims atmesti šią akivaizdžią logiką.

Tas pats popiežius ir toliau ragins aiškintis su purvu, susitaikyti su purvu. Nesuvokdamas, kad dėl to jo balti drabužiai nebeatrodys tokie balti.

 

Tačiau realybė vis dar akivaizdi, ir ji yra tokia:

  • Maskvos orda tiesiog nori sunaikinti viską aplinkui, ko negali užgrobti;
  • Branduolinės technologijos neatsakingų barbarų rankose yra grėsmė visiems;
  • Vienintelis adekvatus žmonijos tikslas, jei žmonija nori toliau egzistuoti, yra atimti iš laukinių įrankius, kuriais šie laukiniai gali sunaikinti visus kitus. Tai svarbiausia. Patvirtina praktika ir realybė.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(5)
(127)

Komentarai (10)