„Rusijos armija bus likviduota per 45 minutes“: ekspertas atkirto Solovjovui dėl branduolinių grasinimų  (2)

Propagandistas, kaip pastebėjo Vladyslavas Selezniovas, vėl pradėjo naudoti „branduolinę lazdą“. Tačiau pokalbyje apie būtinybę sunaikinti visus Vakarus jis pamiršo paminėti Komo ežerą Italijoje, kur turi nekilnojamojo turto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant visų Kremliaus branduolinių grėsmių, Rusijos įsibrovėlių armija gali būti sunaikinta greičiau nei per valandą. Tai pareiškė karo ekspertas Vladyslavas Selezniovas gegužės 11 dieną duodamas interviu „24 kanalui“.

Anot jo, Rusijos Federacija vėl naudojasi „branduoline korta“. Visų pirma kalbama apie propagandistą Vladimirą Solovjovą, kuris vėl pradėjo kalbėti apie tai, kad Vakarus reikia „nušluoti nuo žemės paviršiaus“, tačiau jis nusprendė nepaminėti Komo ežero Italijoje, kur jam priklauso nekilnojamasis turtas.

Jei Vakarų šalys kariaus su Kremliumi, kaip pažymi karo ekspertas, net ir pasenusiais ginklais jos sugebės sunaikinti rusų užpuolikus vos per 45 minutes. Tam net nereikės branduolinių ginklų – užteks „Tomahawk“ klasės raketų ir ar jų analogų. Tai yra, branduolinio ginklo panaudojimo klausimas iš karto iškrenta iš darbotvarkės.

 

„Suaugę dėdės, ypač Kinijos Liaudies Respublikos vadovas, kalbėdamas su Vladimiru Putinu, visiškai aiškiai pasakė: nepriimtinas net pokalbis apie branduolinio ginklo panaudojimo tikimybę. Matyt, Solovjovui apie tai nebuvo pasakyta“, – apibendrino Vladyslavas Selezniovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(250)
(6)
(244)

Komentarai (2)