„General Motors“ pristatė ekologišką SUV visureigį (Video)  (6)

Automobilių gamintojas „General Motors“ Pekino automobilių parodoje pristatė naują elektromobilį – SUV „Chevrolet Volt MPV5“. Šio penkiaviečio koncepto dizainas toks pat, kaip ir įprasto hečbeko „Volt“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektromobilyje įmontuotas 150 AG variklis ir ličio-jonų baterijomis maitinamas elektros variklis. Pasak gamintojo, varomas vien elektra „Volt MPV5“ nuvažiuotų apie 51 kilometrą. Tuo tarpu važiuodamas hibridiniu režimu, automobilis galėtų įveikti apie 480 kilometrų. Šis elektromobilis, kurio ilgis 4,58 m, plotis – 1,87 m, aukštis – 1,61 m, gali išvystyti iki 160 km/val. greitį.

Naujojo elektromobilio pristatymas Kinijoje vykstančioje automobilių parodoje – neatsitiktinis. „General Motors“ Kiniją laiko viena svarbiausių rinkų, skirtų šio automobilio ir kitų naujų savo technologijų realizavimui.

Nors „Chevrolet“ šaltiniai nekomentuoja, ar MPV5 išliks koncepciniu modeliu, ar išties vieną dieną išriedės į gatves, neabejojama, kad gamintojas pasiūlys ir daugiau elektromobilių koncepcijų, sukurtų pagal „Volt“ bazę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Emobility
Emobility
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)