JAV generolas įvardijo karinių operacijų Belgorode priežastį – laukia dideli įvykiai  ()

Kaip teigia buvęs JAV sausumos pajėgų Europoje vadas Markas Gertlingas, šie manevrai paprastai atliekami prieš didelį puolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-23 JAV generolas įvardijo karinių operacijų Belgorode priežastį – laukia dideli įvykiai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legiono „Rusijos laisvė“ ir „Rusijos savanorių korpuso“ atstovų reidai Belgorodo srityje gegužės 22 dieną gali būti pasiruošimas Ukrainos kariuomenės kontrpuolimui. Tai gegužės 22 dieną socialiniame tinkle „Twitter“ parašė buvęs JAV sausumos pajėgų Europoje vadas generolas Markas Gertlingas.

Netrukus bus galima išvysti įvairaus pobūdžio smūgius Rusijos Federacijoje arba „apgaulės operacijas“ – reidus, išpuolius ir nukreiptus smūgius, teigia Amerikos kariškis.

Reidai, kaip pažymi Gertlingas, yra staigūs išpuoliai, kurių tikslas yra konkretus – grasinimai ar smulkių objektų sunaikinimas, mažų įsibrovėlių grupių ir jų įrangos likvidavimas ar sučiupimas.

„Reidai trunka pakankamai ilgai, kad būtų pasiekti tikslai sukelti painiavą ar paniką tarp priešo pajėgų“, - aiškino generolas.

 

Staigūs smūgiai sukurs puolimo įspūdį. Tai jėgos demonstravimas mūšio lauke su noru suklaidinti, bet neužmegzti kontakto su priešu, pažymėjo ekspertas.

Ši karinė strategija ir veiksmai, pasak Hertlingo, yra vykdomi prieš dideles puolimo operacijas, siekiant suklaidinti priešą – jis nežinos, kur bus pagrindinis smūgis, sakė buvęs vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()