[ŽT] Zelenskis staiga atvyko į frontą. Pasirodė netikėto vizito kadrai (Video, Foto)  ()

V. Zelenskis atvyko į fronto liniją pasveikinti gynėjų su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinio jūrų laivyno pėstininkų diena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Volodymyras Zelenskis šįryt netikėtai apsilankė fronto linijoje, norėdamas pasveikinti Ukrainos kariuomenę su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinio jūrų laivyno jūrų pėstininkų korpuso diena.

Apie tai pranešė nuotraukas publikuojanti valstybės vadovo spaudos tarnyba. V. Zelenskis pažymėjo, kad vizitas į fronto ruožą Vuhledaro-Marinka linijoje yra susijęs su noru pasveikinti Ukrainos gynėjus su jų profesine švente, kurią jie yra priversti švęsti tiesiai priešakinėse linijose.

Tuo pačiu metu tiksli fronto atkarpa, kurią aplankė prezidentas, saugumo sumetimais nenurodoma. Paskelbtose nuotraukose V. Zelenskis apdovanoja Ukrainos kariuomenę.

 

„Mūsų gynėjai. Fronto linija. Šiandien esu čia, kad pasveikinčiau mūsų karius su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinio jūrų laivyno pėstininkų korpuso diena. Šlovė kiekvienam, kas gina Ukrainą!“ – pranešime pažymi valstybės vadovas.

;

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: