„Google“ leido visiems naudotis „Wave“ paslauga (Video)  (12)

Bendrovė „Google“ pranešė visiems norintiems suteikianti laisvą prieigą prie savo naujos paslaugos „Google Wave“. Iki šiol ja naudotis buvo galima tik gavus pakvietimą. Oficialiame bendrovės tinklaraštyje skelbiama, kad dabar naudotis „Google Wave“ gali visi, norintys išbandyti šią naują komunikacijos ir bendro darbo platformą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google“ pozicionuoja „Wave“ kaip inovacinę interneto komunikacijos priemonę, ateityje galinčią pakeisti elektroninį paštą. Pasak apžvalgininkų, kvietimų norintiems ją išmėginti buvo atsisakyta po to, kai sumažėjo domėjimasis šia paslauga. „Google Wave“ kūrėjo Larso Rasmusseno teigimu, bandomoji šios paslaugos versija jau išplėtota iki tokio lygio, kad gali spręsti realias kai kurių jos vartotojų keliamas užduotis. Jis pabrėžė, kad populiarumo sumažėjimas būdingas naujiems projektams, pavyzdžiui, anksčiau su tuo buvo susidūrusi ir „Google Maps“ paslauga.

Pasak „Google“ atstovų, patobulinta „Google Wave“ padeda įvairių bendrovių darbuotojams aptarinėti projektus, koordinuoti reklamines kampanijas, kurti programinį kodą. „Google Wave“ taip pat naudojama švietimo įstaigose, ruošiant konferencijas bei kitus renginius, ją savo darbe naudoja žurnalistai.

Šiuose vaizdo siužetuose pristatomos „Google Wave“ teikiamos kolektyvinio darbo galimybės, o nieko apie šią paslaugą negirdėję galės susipažinti su jos apžvalga.

 


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: