Itin mažas „Xperia X10 mini“ su „Android“ – jau prekyboje Lietuvoje  (0)

Prieš keletą dienų Lietuvoje prekyboje pasirodęs „Sony Ericsson Xperia X10 mini“ telefonas yra vos banko kortelės dydžio. Tai mažiausias telefonas su „Android“ operacine sistema. Kiek vėliau vasarą bus pradėti pardavinėti ir „Xperia X10 mini pro“ telefonai su išstumiama visų ženklų (QWERTY) klaviatūra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujieji telefonai yra kompaktiškos „Xperia X10“ telefono versijos, tačiau mažas dydis nereiškia riboto funkcionalumo. Jutikliniais ekranais valdomi „Xperia X10 mini“ ir „Xperia X10 mini pro“ naudoja „Android“ operacinę sistemą ir turi galingą, suasmeninamą „Sony Ericsson“ UX vartotojo sąsają, pritaikytą mažiems telefonams. Pagrindinio ekrano kampuose yra 4 piktogramos, kurias galima pritaikyti savo poreikiams ir priskirti norimas programas ar komandas. Naudojant integruotą „Sony Ericsson Timescape“ programą visos komunikacijos – praleisti skambučiai, gautos žinutės, draugų „Facebook“ būsenos atnaujinimai, „Twitter“ pranešimai matomi vienoje vietoje, tad nebereikia atversti daugybės skirtingų programų. Greta jau įdiegtų „Sony Ericsson“ ir „Google“ programų, telefoną galima praturtinti daugybe programų iš „Android Market“ ir taip susikurti sau patogiausią telefono versiją. „Xperia X10 mini“ ir „Xperia X10 mini pro“ yra integruoti 5 mln. taškų fotoaparatai su autofokusavimo funkcija, A-GPS, palaikoma didelės spartos trečiosios kartos mobiliojo interneto technologija HSPA, „Wi-Fi“ belaidis ryšys.

Daugiau informacijos apie šiuos telefonus galima rasti „Sony Ericsson“ tinklaraštyje, adresu http://blogs.sonyericsson.com/products.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)