Pakeliui į rinką – pirmasis „Google TV“ priedėlis  (1)

Paaiškėjo pirmojo „Google TV“ paslaugai, kurią bendrovės atstovai vadina „televizijos ateitimi“, skirto priedėlio pavadinimas. Tai bus bendrovės „Logitech“ rinkai ruošiamas įrenginys „Revue“, teigiama „Logitech“ tinklaraštyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartu su „Logitech Revue“ TV priedu, skirtu jungti prie televizoriaus ir interneto, bus tiekiamas specialus valdiklis, apjungiantis nuotolinio valdymo pulto ir bevielės klaviatūros funkcijas. Papildomai bus galima įsigyti videokamerą, kuri suteiks galimybę naudoti televizorių vaizdo skambučiams internetu.

„Logitech“ žada išsamiau „Revue“ priedėlio technines savybes pristatyti rudenį. Kiek šis įrenginys kainuos ir kada pasieks rinką, kol kas neskelbiama.

„Logitech“ ir „Intel“ yra „Google“ sukurtos paslaugos „Google TV“ plėtros partnerės. „Google TV“ suteiks galimybę vartotojams naudotis ir įprasta TV, ir internetiniais vaizdo bei pramogų resursais.

Pranešama, kad su „Google TV“ jau bus suderinami kai kurie rudenį rinką pasieksiantys „Sony“ televizorių modeliai, jiems specialių priedėlių nereikės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: