HP atsisakė „Windows Phone 7“ OS  (1)

Bendrovė „Hewlett-Packard“ atsisakė planų gaminti „Windows Phone 7“ operacinės sistemos valdomus išmaniuosius telefonus. Apie tai pranešė HP viceprezidentas Toddas Bradley, pranešė „CNBC.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

T. Bradley teigimu, bendrovė vietoj minėtos „Microsoft“ mobiliosios OS į savo išmaniuosius telefonus diegs bendrovės „Palm“ sukurtą „webOS“ operacinę sistemą. HP tikisi paversti „webOS“ trečiąja pagal populiarumą mobiliąja platforma ir ateityje konkuruoti su „Apple“ „iOS“ ir „Google“ „Android“, teigiama pranešime.

HP įsigijo bendrovę „Palm“ šių metų liepos pradžioje. Už buvusią išmaniųjų telefonų gamybos lyderę HP sumokėjo 1,2 mlrd. JAV dolerių.

„CNBC.com“ taip pat pranešė, jog T. Bradley oficialiai patvirtino gandus, jog bendrovė kuria planšetinį kompiuterį, kurį valdys „Windows 7“ OS.

„HP Slate“ pavadintas planšetinio kompiuterio prototipas pirmą kartą buvo pademonstruotas šių metų sausį, tačiau vėliau pasklido gandai, kad HP atsisakė „Windows 7“ valdomo planšetinio kompiuterio gamybos planų dėl šios OS trūkumų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)