„Nissan Leaf“ elektromobilis jau viena koja Europoje  (6)

Penktadienį kompanija „Nissan“ paskelbė atverčianti revoliucinio elektromobilio „Nissan Leaf“ užsakymų knygas Portugalijoje ir Airijoje. Didžioji Britanija prie šių šalių prisidės rugsėjo 1-ąją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užsisakydami „Nissan Leaf“ pirkėjai užsitikrina, kad šį automobilį gaus pirmieji. Kompanija praneša, kad Europą automobilis pasieks kitų metų pradžioje.

„Šiandienos pareiškimas aplinkos neteršiančius automobilius vienu žingsniu priartina prie Europos“, – sako „Nissan“ Europos regiono rinkodaros ir pardavimo viceprezidentas Simonas Thomas.

Užsakymo procesas labai paprastas. Klientai turi užsiregistruoti „Nissan“ svetainėje ir sumokėti 300 eurų užstatą, kurį apsigalvojus galima atsiimti. Gruodžio mėnesį šiose šalyse klientai bus kviečiami į bandomuosius važiavimus, o po jų turės apsispręsti dėl „Leaf“ pirkimo.

„Nissan“ pranešime taip pat atskleidžia „Leaf“ kainą. Portugalijoje jis kainuos 30 250 eurų, Airijoje 29 995, o Didžiojoje Britanijoje 23 990 eurų. Pastarojoje šalyje pigesnis dėl Vyriausybės teikiamų nuolaidų pirmiesiems elektromobiliams.

Su visiškai įkrautu akumuliatoriumi „Nissan Leaf“ galės nuvažiuoti 160 km. O nukeliauti 100 km „Leaf“ savininkams kainuos tik apie 1,5 euro (5 Lt).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
Autoriai: Tomas Digaitis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: