„Smart Book“: trys kompiuteriai viename (Video)  (3)

Bendrovė „Always Innovating“ pristatė iš pažiūros neįprastą įrenginį – „netbook“ ir planšetinio kompiuterio hibridą su mobiliuoju interneto terminalu. Šį „Smart Book“ pavadintą kompiuterį galima užsisakyti bendrovės interneto svetainėje, beje, kiekvieną komponentą galima įsigyti atskirai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išoriškai „Smart Book“ panašus į įprastą „netbook“ kompiuterį, tačiau prireikus galima nuimti klaviatūrą ir naudoti jį kaip planšetinį kompiuterį su sensoriniu ekranu.

Be to, kompiuterio korpuse yra specialus skyrius pagalbiniam kišeniniam kompiuteriui, kuriuo, naudojant belaidį ryšį, galima naršyti internete ar naudoti kaip IP telefoną.

„Smart Book“ įdiegtas ARM „Cortex-A8“ procesorius, 512 MB darbinė atmintis, USB ir HDMI jungtys, „microSD“ kortelių lizdas, 3 atskiros baterijos – viena klaviatūros skyriuje, kita – planšetiniame kompiuteryje, trečia – „MiniBook“ kišeniniame kompiuteryje. Yra „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ bevielio ryšio moduliai.

Sensorinio ekrano įstrižainės ilgis – 22,2 cm, raiška – 1024x600 taškų. „Smart Book“ valdo firminė AIOS operacinė sistema, bet galima pasirinkti ir modelius su „Ubuntu“, „Android“ ar „Chrome OS“.

Šiame vaizdo siužete – „Smart Book“ pristatymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)