Ar esate tipinis elektromobilio vairuotojas?  (11)

Automobilių gamintojas „Nissan” neseniai užbaigė statistinio elektromobilio „Nissan Leaf” vairuotojo apibrėžimą. Kaip? Išsiaiškinęs šias transporto priemones užsisakiusių vairuotojų pajamas, amžių ir šiuo metu vairuojamą automobilį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak bendrovės „Nissan”, statistinis „Leaf” savininkas yra maždaug 45 metų, vidutiniškai uždirbantis 125 tūkst. JAV dolerių (apie 330 tūkst. litų) per metus abiejų lyčių atstovas.

Statistinis elektromobilio vairuotojas - tai savo nuosavus namus ir vietą garaže, kur gali pasikrauti automobilį turintis žmogus su aukštuoju išsilavinimu, kasdien įveikiantis ne daugiau nei 80 kilometrų, rašo Allcarselectric.com

Taigi kokį automobilį artimiausiu metu pakeis elektromobilis „Nissan Leaf”? Galbūt kokį nors išskirtinį ir prabangų? Atsakymas - ne. Paaiškėjo, kad nemažai minėtą elektromobilį užsisakiusių asmenų jau turėjo tam tikrą patirtį su ekologiško automobilio vairavimu. Didžioji dalis jų vairavo hibridus „Toyota Prius”, „Honda Civic”, „Insight” arba „Accord”. Vos keli iš jų prieš tai buvo kurio nors iš „Nissan” modelio savininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Emobility
Emobility
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)