„Microsoft“ paieškos sistema siūlo ieškoti už atlyginimą  (16)

Bendrovė „Microsoft“ pranešė, kad jos interneto paieškos sistemą „Bing“ naudojantys vartotojai gali už tai gauti atlygį, skelbia „Neowin.net“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią galimybę visiems norintiems siūlo naujoji „Bing Rewards“ programa. Tie vartotojai, kurie naudosis „Microsoft“ interneto paieškos sistema „Bing“, parsisiuntę ir įsidiegę naršyklėje „Bing Toolbar“ įrankių juostą bei prisijungę per „Windows Live ID“ sistemą, ieškodami informacijos internete gaus tam tikro dydžio kreditus.

Juos vėliau bus galima iškeisti į visą eilę prizų – dovanų kuponų, skaitmeninių pirkinių (programų, muzikos įrašų ir t.t.), laikrodžių, buitinės elektronikos bei kompiuterių technikos prekių ir t.t. Į uždirbtus kreditus iškeistos prekės vartotojams bus nemokamai paštu pristatomos visoje JAV teritorijoje.

Naujoji paslauga nemokama, visi užsiregistravę jos vartotojai iškart gauna po 250 kreditų. „Bing Rewards“ veikia tik su „Internet Explorer 7“ ar naujesne „Microsoft“ interneto naršykle, „Windows XP SP2“, „Windows Vista“ ir „Windows 7“ OS, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: