Robotas-manekenas padės virtualiai pasimatuoti perkamus rūbus (Video)  (2)

Internetu parduodama ne taip daug drabužių, o netikusių rūbų grąžinimas pardavėjui yra gana nuostolingas. Problemos sprendimą siūlo Estijos bendrovė „Fits.me“, sukūrusi manekeną, sugebantį įgauti bet kokio kūno formą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Robotas sukonstruotas iš trisdešimties plokščių, kurios juda ir sukasi, platindamos pečius, didindamos krūtinės raumenys ir mažindamos pilvą, kad įgauti reikiamą klientui formą. Iš viso gali būti sumodeliuota apie du tūkstančiai figūrų.

Su „Fits.me“ kontraktą pasirašiusi interneto parduotuvė siunčia į Estiją savo drabužių partiją. Jais aprengiamas manekenas. Robotas parenka reikiamą formą, kamera fiksuoja rezultatą. Gauta nuotrauka talpinama pardavėjo duomenų bazėje.

Potencialus pirkėjas įeina į tinklalapį, įveda savo kūno apimtis (ūgį, krūtinės ir kaklo apimtį, liemens ilgį), o jam pateikiama labiausia tinkanti pasirinkto drabužio nuotrauka.

Kol kas paslauga prieinama tik vyrams. Moteriška versija, kurios kūrimas kainuos 3,5 milijono dolerių, atsiras lapkritį.

Šią vasarą robotas buvo testuojamas Vokietijoje. Drabužių pardavimai internetu joje padidėjo 300%, o gražinimų sumažėjo 28%.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)