„Google“ mokės už aptiktas saugumo spragas  (2)

Bendrovė „Google“ mokės pinigus interneto vartotojams už jų aptiktas saugumo spragas „Google“ tinklalapiuose. Apie bendrovės pradėtą vartotojų finansinio skatinimo programą pranešė „Google Online Security“ tinklaraštis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad labiausiai „Google“ domins tos saugumo spragos, kurios leidžia perimti vartotojų asmeninius duomenis populiariausių bendrovės paslaugų tinklalapiuose. Tarp jų minimas „Google.com“, „YouTube.com“, „Orkut.com“, „Blogger.com“.

„Google“ atstovai pabrėžia, kad atlygio už aptiktas spragas siekiantys vartotojai privalo naudotis tik asmeninėmis ar tokiems bandymams skirtomis „Google“ paskyromis. Siekiant išvengti techninių sutrikimų, prašoma nenaudoti automatinių saugumo spragų aptikimo sistemų.

Pranešama, kad bazinis premijos už aptiktą saugumo spragą „Google“ tinklalapiuose dydis – 500 JAV dolerių, tačiau priklausomai nuo aptiktos pavienės klaidos pavojingumo jis gali išaugti iki 3133 dolerių.

Panašią finansinio skatinimo programą „Google“ jau buvo pristačiusi šių metų sausį. Ji buvo skirta „Google Chromium“ projektuose pastebėtų saugumo klaidų taisymui, sakoma pranešime.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: