„Facebook“ diegia veidų atpažinimo funkciją  (17)

„Facebook“ socialinis tinklas ketina išplėsti nuotraukų žymėjimo (tagging) funkciją ir įdiegti automatinio veido atpažinimo galimybę, pranešė „Neowin“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Žymos siūlymu“ (Tag suggestion) pavadinta naujoji funkcija „Facebook“ portale bus pradėta diegti artimiausiomis savaitėmis. Ši galimybė bus itin naudinga naudojant skaitmeninių nuotraukų tvarkymo programinę įrangą, sakoma pranešime. „Tag suggestion“ suteiks galimybę vartotojams priskirti nuotraukos žymą tik vieną kartą, o po to ji bus automatiškai pritaikyta visoms įkeltoms nuotraukoms. Automatinė veidų atpažinimo funkcija, taikoma naujai įkeltoms nuotraukoms, rankinį jų žymėjimą pavers praeities dalyku, rašo „Neowin“. Pavyzdžiui, grupinis žymėjimas kartu su veidų atpažinimo funkcija reiškia, kad visos 100 nuotraukų iš jūsų bičiulio vakarėlio bus automatiškai sužymėtos ir suskirstytos vos jas įkėlus į „Facebook“ tinklalapį.

„Facebook“ taip pat įdiegs šios funkcijos atsisakymo mechanizmą, nes ne visi vartotojai gali norėti, kad būtų automatiškai atpažįstami. Be to, veiks ir senoji rankinio žymėjimo sistema. Automatinis žymėjimas veiks tik su „Facebook“ vartotojų draugų nuotraukomis, pabrėžiama pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: