Intel ir toliau plėtos MeeGo (Video)  (1)

„Intel“ bendrovė dar praeitą penktadienį vos po „Nokia“ konferencijos, kurioje paaiškėjo, kad šis telefonų gamintojas savo išmaniuosiuose telefonuose naudos po truputį populiarėjančią „Windows Phone 7“ operacinę sistemą, pranešė, kad neatsisako savo planų ir toliau plėtoti bei kurti „MeeGo“ operacinę sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nokia“ ir „Intel“ dar pernai pranešė, kad kartu kurs „MeeGo“ operacinę sistemą, kuri bus naudojama tiek planšetiniuose kompiuteriuose, tiek išmaniuosiuose telefonuose, tačiau planai pasikeitė po paskutinės ir nesėkmingos „Nokia“ pelno ataskaitos.

Visgi, „Nokia“ nepasakė, kad visiškai atsisako bendradarbiauti su „Intel“ – didžiausias mobiliųjų telefonų gamintojas pasiryžęs naudoti šią operacinę sistemą kaip tyrimų platformą, kuri padės analizuoti naujos kartos prietaisus bei padaryti juos daug patrauklesnius vartotojams.

„Intel“ dar prasidedant „Mobile World Congress“ parodai pažadėjo, kad būtent šioje didžiausiame mobiliųjų technologijų renginyje pademonstruos tiek planšetinį kompiuterį, tiek mobilųjį telefoną veikiantį su „MeeGo“ operacine sistema. Džiugiu, kad jau pirmąją parodos dieną „Intel“ savo pažadą ištesėjo ir pademonstravo planšetę veikiančią su šia, vis dar kuriama, platforma.

Po tekstu pateikiame IntoMobile.com reportažą, kuriame demonstruojama naujoji „MeeGo“ operacinė sistema veikianti planšetiniame kompiuteryje. Prieš vertindami šia platformą atsižvelkite ir į tai, kad ji kol kas yra tik bandomojoje stadijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: