"Google" atsitiktinai ištuštino 150000 elektroninio pašto dėžučių  (15)

Praėjusį savaitgalį maždaug šimtas penkiasdešimt tūkstančių elektroninio pašto paslaugos "Gmail" vartotojų aptiko, jog jų pašto dėžutės yra visiškai ištuštintos. Vartotojai skundžiasi ne tik prarastais laiškais, bet ir dingusia kontaktų informacija, žymėmis ir vidiniais katalogais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Google" atstovai oficialiame pranešime pareiškė, jog kompanijos specialistai šiuo metu siekia atkurti normalią sistemos būseną, tačiau kol kas dar neaišku, ar pavyks atgauti visus ištrintus duomenis.

"Labai nedidelis skaičius mūsų vartotojų gali patirti problemų jungdamiesi prie savo 'Gmail' sąskaitų, arba prisijungę prie sąskaitos gali patirti trikdžių skaitant elektroninius laiškus. Tai galioja mažiau kaip 0,08% visų 'Gmail' duomenų bazėje esančių vartotojų ir mums jau pavyko kai kuriems vartotojams visiškai ištaisyti šią problemą. Mūsų inžinieriai siekia sutvarkyti sistemą kaip galima greičiau ir mes tikimės, jog viskas sugrįš į normalią būseną artimiausioje ateityje. Atsiprašome už nepatogumus" - rašoma pranešime spaudai.

Kol kas oficialiai neminima ir šį techninį sutrikimą lėmusi priežastis. Tuo tarpu visų "Google Apps" paslaugų būseną (įskaitant "Google Mail") ir su jomis vykdomų aptarnavimo darbų eigą galima sužinoti šiuo adresu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: