Nuance FlexT9 klaviatūra Android planšetiniams kompiuteriams (Video)  (0)

Planšetiniai kompiuteriai užima vis didesnį rinkos dalį, todėl vis dažniau atsiranda išskirtinės programinės įrangos pritaikytos būtent šiems daugiafunkciniams įrenginiams. Kaip praneša Dailymobile.se, „Dragon“ kompanija pristatė naują ir patobulintą klaviatūrą planšetiniams kompiuteriams, kuri suteiks galimybę norimą tekstą įvesti net keturiais skirtingais būdais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, tai keturios klaviatūros vienoje (angl. „four-in-one“), nes tekstus nuo šiol bus galima rašyti panašiai kaip „Swype“ tipo klaviatūroje, piešiant, rašant ar net kalbant. Šis praplėstas klaviatūros funkcionalumas padės planšetiniu kompiuteriu bendrauti su kolegomis net ir esant pačioms keisčiausioms situacijoms.

Šiuo metu „FlexT9“ palaiko JAV ir Jungtinės Karalystės anglų, prancūzų, vokiečių, italų ir ispanų kalbas, o pati programinė įranga yra suderinama su „Android 2.1“ ir aukštesnės versijos prietaisais, todėl gali veikti ir išmaniuosiuose telefonuose.

Programinę įrangą jau dabar galima įsigyti „Android Market“ internetinėje parduotuvėje, tačiau už tai reikės sumokėti 5 JAV dolerius. Po tekstu taip pat pateikiame pristatomąjį „FlexT9“ vaizdo įrašą, kuriame bus pademonstruotos ankščiau aptartos naujosios klaviatūros funkcijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)