„Google“ pagaliau susitarė dėl filmų nuomos su pagrindinėmis Holivudo kompanijomis  (6)

Vaizdo paslaugas teikianti „YouTube“ pristatė filmų nuomos paslaugą, teigiama kompanijos tinklaraštyje. Didžiausiais „YouTube“ partneriais tapo kompanijos „Sony Pictures“, „Universal“ ir „Warner Brothers“, kurios siūlo apie tris tūkstančius filmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Derybos dėl filmų nuomos vyko nuo praeitų metų ir labiausiai suintensyvėjo vasaros pabaigoje. Tuomet buvo skelbiama, jog vieno filmo kaina gali siekti 5 dolerius. Po derybų paaiškėjo, kad ji šiek tiek sumažėjo – vieno naujo filmo peržiūra vartotojams kainuoja keturis dolerius, o senesnius filmus galima peržiūrėti po tris dolerius.

Susimokėjus už filmo nuomą, pagal paslaugos sąlygas, vartotojas turi jį pradėti žiūrėti per 30 dienų, o pradėjus žiūrėti, prieiga prie filmo bus uždaryta po 24 valandų.

„YouTube Movies“ taip pat pristatomi kompanijų „Lionsgate Films“, „Starz“, „The Weinstein Company“ ir „Magnolia Pictures“ filmai.

Šiuo metu filmų nuomos paslauga veikia tik Jungtinėse Amerikos Valstijose. Kitos šalys gali toliau naudotis nemokamais, daugiausia pasaulinės kinematografijos klasikos, filmais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Elektronika.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)