Nemokamos internetinės paskaitos apie dirbtinį intelektą – šį spalį (Video)  (2)

Stenfordo universitetas plečia savo nemokamų internetinių paskaitų asortimentą ir šį rudenį ruošiasi pristatyti naują kursą „Introduction to Artificial Intelligence“ („Įvadas į dirbtinį intelektą“). Paskaitas bus galima stebėti visame pasaulyje, o jas ves vieni žymiausių šios srities specialistų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant trumpai, dirbtinis intelektas – tai mokslas apie kompiuterinę programinę įrangą, sugebančią daryti išvadas apie ją supantį pasaulį. Robotai-humanoidai, „Google Goggles“ projektas, be vairuotojo važinėjantys automobiliai ir netgi programos, patariančios, kokia muzika jums galėtų patikti – visa tai yra dirbtinio intelekto pavyzdžiai. Spalio 10 dieną prasidėsiančių paskaitų metu klausytojai bus mokomi, kaip sukurti mąstymą imituoti gebančias programas.

Į kurso programą taip pat įtraukta galimybė pasitikrinti įgytas žinias egzamino forma. Studentams bus pateikiama reikiama medžiaga, žinioms ir įgūdžiams tobulinti skirtos užduotys. Taip pat bus išduodama pažyma apie tai, jog kursas buvo išklausytas. Paskaitas ves Sebastjantas Thrunas (Sebastian Thrun) ir Peteris Norvigas (Peter Norvig).

Daugiau informacijos apie šias paskaitas galite rasti šiuo adresu. Papildomai informacijai apie dalyvavimą gauti vartotojai turi užsiregistruoti internetu. Trumpai apie šį nemokamą dirbtinio intelekto kursą ir apie tai, kaip jis bus organizuojamos žiūrėkite tolesniuose video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: