Internete paviešinta išmaniojo telefono „Nokia 703“ nuotrauka  (13)

Akivaizdu, kad pirmųjų „Nokia“ kompanijos telefonų su „Microsoft“ plėtojama „Windows Phone“ operacine sistema startas vis labiau artėja. Remiantis neoficialia informacija, jau dabar žinomos preliminarios „Nokia 703“ charakteristikos ir galima šio įrenginio išvaizda.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent vakar Wmpoweruser.com tinklalapis pranešė, kad savo tapatybės neatskleidęs žmogus šio portalo redakcijai atsiuntė pristatomojo lankstinuko nuotrauką, kurioje pavaizduotas pirmasis „Nokia“ bendrovės išmanusis telefonas naudojantis „Windows Phone“ platformą.

Atsižvelgiant į naują bendrovės telefonų numeravimo sistemą, galima teigti, kad „Nokia 703“ bus vidutinės klasės daugiafunkcinis įrenginys. Be to, šis išmanusis telefonas labai primena dar vasaros pradžioje paties „Nokia“ generalinio direktoriaus paviešintą „Nokia Sea Ray“ įrenginį.

Dešiniajame apatiniame nuotraukos kampe taip yra pateikiama dalis naujojo telefono techninių charakteristikų. „Nokia 703“ turės 3,7 colio LCD tipo 480×800 taškų lietimams jautrų ekraną, 5 megapikselių kamerą su autofokusavimu, kuri sugebės įrašinėti aukštosios raiškos (720p) 30 kadrų per sekundę vaizdo įrašus. Be to, „Nokia 703“ turės 8 GB vidinės bei 512 MB operatyviosios (RAM) atminties.

„BGR“ apžvalgininkai spėja, kad pirmasis „Nokia“ išmanusis telefonas su „Windows Phone“ operacine sistema gali būti pristatytas lapkričio 27 dieną bei mano, kad daugiau informacijos apie šį įrenginį bus pateikta jau spalio mėnesį vykstančiame „Nokia World“ renginyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: