Naujas hibridinis režimas pagreitins Windows 8 įkrovą (Video)  (16)

Paskutiniame oficialaus „Windows 8“ tinklaraščio pranešime aprašomas naujas hibridinis įkrovos režimas, kuris debiutuos kartu su naująja „Microsoft“ operacine sistema. Kūrėjų teigimu, naujas algoritmas sutrumpins „Windows 8“ krovimosi laiką nuo 30 iki 70%, lyginant su tuo, kiek užtrukdavo tradicinis „šaltas“ Windows 7 startas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lyginant su „Windows 7“ sistemoje vykdomos telemetrijos rezultatais, toks poreikis jau seniai subrendo: 57% asmeninių kompiuterių vartotojų visiškai išjungia savo įrenginius, tuo tarpu visi kiti naudoja miego režimą, kad kompiuteris užsikrautų žymiai greičiau. Naujasis hibridinis miego režimas uždaro tik vartotojo sesijas, tuo tarpu branduolys ir įrenginių tvarkyklių duomenys pereina į laukimo būseną iki kito operacinės sistemos starto. „Windows 8" taip pat palaiko EFI technologiją, kuri pakeis jau daugybę metų naudojamą bazinę įvesties ir išvesties sistemą BIOS. Beje, visiško išjungimo režimas vartotojams taip pat bus prieinamas. Žemiau parodytas „Windows 7“ ir „Windows 8“ krovimosi laikas.

Kaip vyksta naujasis „Windows 8“ hibridinis „greitasis užsikrovimas“ nešiojamame kompiuteryje, kuris palaiko EFI technologiją, galite pamatyti pateikiamame video įraše:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: