Čempionato dalyviai informaciją apie viešąjį transportą pasieks lengviau  (0)

Atvykusiems į Kauną pasižiūrėti krepšinio čempionato, nereikės sukti galvos, kaip grįžti po renginių. Visa informacija apie viešojo transporto judėjimą bus pasiekiama vos keliais mobiliojo telefono mygtukų paspaudimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kauno miesto savivaldybė Europos vyrų krepšinio čempionato renginių lankytojams sudarė galimybę greito skaitymo (QR arba 2D) kodais gauti informaciją apie viešojo transporto judėjimą mieste.

„Žalgirio“ arenoje ir greta jos esančiose stotelėse bus pavaizduoti QR kodai, kuriuos mobiliaisiais telefonais nuskanavę Kauno viešojo transporto (KVT) keleiviai ir „Žalgirio“ arenos renginių lankytojai galės akimirksniu gauti svarbiausią informaciją: Kauno miesto autobusų eismas čempionato metu, realus autobusų išvykimo laikas iš „Žalgirio“ arenos stotelių pasibaigus renginiams ir t.t.

Informacija, kaip naudotis QR kodais, galima rasti adresu www.kvt.lt/qr.

Technologijos.lt taip pat rašė apie tai, kad Kaunas tapo pirmuoju Lietuvos miestu, sudariusiu galimybę pamatyti viešojo transporto judėjimą realiu laiku, nuskenavus QR kodą. Pastarieji atvaizduoti kiekvienoje stotelėje, šalia eismo tvarkaraščių. Naujovė įdiegta šių metų pavasarį ir Kaunas vis dar yra vienintelis Lietuvos miestas, kuriame naudojantis QR kodų technologija, galima pasiekti informaciją apie viešąjį transportą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)