Ar „Google“ vadovui nusibodo socialinis tinklas „Google+“?  (13)

Nejau „Google“ generaliniam direktoriui Larry Page’ui naujasis socialinis tinklas „Google+“ yra nuobodus? Toks įspūdis susidaro aplankius jo „Google+“ profilį. Paskutinį viešą įrašą jis paskelbė daugiau nei prieš mėnesį, rugpjūčio 15 dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gali būti, kad L. Page’as tiesiog neskelbia įrašų viešai, o savo mintimis dalijasi tik draugų rate. Arba jis tiesiog yra pernelyg užimtas, kad leistų laiką socialiniuose tinkluose, rašo Networkworld.com. Tačiau tai būtų keista, mat „Google+“ jį seka beveik 305 tūkst. žmonių – nebloga auditorija pasidalinti naujienomis ar pareikšti asmeninę nuomonę viešai. Be to, anksčiau jis buvo gerokai aktyvesnis ir naujų įrašų paskelbdavo kas kelias dienas. Taigi galbūt jam „Google+“ tiesiog nusibodo.

Kitas „Google“ įkūrėjas ir vienas iš vadovų Sergey Brinas taip pat nėra itin aktyvus „Google+“ narys – daugiau nei 210 tūkst. gerbėjų turintis vyras paskutinį viešą įrašą parašė rugpjūčio 29 dieną. Pasiteiravus, kur dingo L. Page’as, „Google“ viešųjų ryšių komanda pateikė tokį komentarą: „Mes nekomentuojame atskirų profilių veiklos, tačiau svarbu turėti omenyje, kad dalintis savo veikla galima privačiai, „draugų ratuose“. Kaip jau buvo skelbta, mes pastebėjome, kad žmonės du-tris kartus dažniau dalijasi turiniu su vienu iš „draugų ratų“ nei skelbia ką nors viešai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)