Vairuotojas sena „Volga“ taranuoja chamus ir talpina filmuotą medžiagą internete (Video)  (34)

Krasnojarske (Rusija) vienas vairuotojas ėmė neįprastu būdu kovoti su kelių eismo taisyklių pažeidėjais, rašo newsru.com. Jis važinėja sena „Volga“ markės mašina ir tyčia trenkiasi į pažeidėjus, kurie bando nustumti jį iš kelio arba per neatidumą atsiduria jo kelyje. Kovotojas su chamiškumu keliuose visas avarijas nufilmuoja, o vaizdo medžiagą talpina interneto svetainėje „YouTube“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskutinioji avarija, kurią „YouTube“ lankytojai pavadino baltuoju žaibu, įvyko rugpjūčio 15 d. Reportaže matyti, kaip automobilis iš kairės juostos bando pasukti į dešinę priešais „Volgą“, tačiau jos vairuotojas neleidžia.

„Nesuprantu tokių išsigimėlių. Kiek reikia skubėti, kad šitaip suktum ne iš tos eilės. Taip, pasitaiko, kad nebūna ženklų. Bet čia viskas akivaizdu“, – plūstasi kovotojas su pažeidėju, pasivadinęs TaranKrsk slapyvardžiu. Po kelių sekundžių jis trenkiasi į pažeidėją. „Šitas vairuotojas dabar tikrai atidžiau vairuos“, – aiškina jis.

Rugpjūčio 4 d. „Volga“ taranavo pažeidėją žiede. Matyti, kad kiniškas automobilis pravažiavo žiedą ir bandė pakeisti kryptį bei pasukti į dešinę. Deja, susidūrė su „Volga“. „Važiavau kitur, jis pats užvažiavo ant manęs. Paskui spaudė stabdžius iki galo. Būtų stabdžiai geresni, būtų spėjęs sustoti“, – aiškino kovotojas.

Kita avarija įvyko 2010 m. Balto užsienietiško automobilio vairuotojas iš dešinės juostos suko priešais „Volgą“, o ši vėl nesustojo. „Štai kokie liurbiai važinėja Krasnojarske. <...> Bent vieną pamokiau“, – pareiškė TaranKrsk.

Interneto naudotojai kviečia „Volgą“ į Maskvą

Interneto naudotojų nuomonės apie kovotojo su chamais metodus įvairios. Vieni laiko jį provokatoriumi, kiti gina, sakydami, kad jis nepažeidžia taisyklių.

Jis tyčia nedaro žalos, įsitikinę kovos su chamizmu keliuose grupės nariai. „Vairuotojas neįvažiavo į stovintį automobilį, važiuodamas antra eile netaranavo pagrindiniu keliu važiuojančių automobilių. Nejau pradėsime kiekvieną naujoką, kuris nuo kiekvieno lenktynininkų judesio sudreba (stabdo, didina greitį, sukioja vairą), kaltinti provokacija“, – rašo jie.

Dalis minėtos grupės narių siūlo pakviesti „Volgos“ vairuotoją į Maskvą ir surasti jam „UAZ“ sunkvežimį, kad kovotų su pažeidėjais Rusijos sostinės gatvėse. „Nusižengei taisyklei? Še tau smūgis. Kitą kartą gal kitaip elgsis kelyje“, – rašo vienas narys.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (34)