„Windows Phone 7.5 Mango“ debiutas – per artimiausias dvi savaites  (17)

Oficialiame Microsoft tinklaraštyje „Windows Phone Blog“ pasirodė „Microsoft Customer Experience Engineering“ padalinio vadovo Eric Hautala žinutė, kurioje teigiama, jog naujausia „Windows Phone“ versija kodiniu pavadinimu „Mango“ turėtų pasirodyti per artimiausias porą savaičių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Per paskutinius keletą mėnesių mes nuoširdžiai dirbome su savo partneriais visame pasaulyje, siekdami sukurti pagrindus būsimam atnaujinimui „Windows Phone 7.5“, ir pasiekėme žymaus progreso. Taigi dabar esame pasiruošę pradėti platinti atnaujinimą per artimiausią savaitę ar dvi. Iki to laiko mes taip pat atnaujinsime lentelę su atnaujinimo pasirodymo grafiku kiekvienam planetos regionui“, – tinklaraštyje rašo Eric Hautala.

Vartotojai, atnaujindami savo operacinę sistemą iki „Windows Phone 7.5 Mango“, kartu iš savo mobiliojo ryšio operatoriaus gaus ir papildomą programinę įrangą (greičiausiai tai bus tie asmenys, kurie yra sudarę abonentines paslaugų teikimo sutartis). To reikia, kad esančios mobiliojo ryšio paslaugos ir įdiegta programinė įranga ir toliau tvarkingai funkcionuotų po operacinės sistemos atnaujinimo.

„Aš žinau, kad jūs nekantraujate kuo greičiau gauti naują „Windows Phone“ versiją, ir kiekvienas, kuris susijęs su programinės įrangos tiekimu, nekantrauja lygiai taip pat, tad stengiasi užbaigti šį procesą kuo greičiau“, – pranešime teiga E. Hautala.

Žemiau esančiame video galite pamatyti preliminarų „Windows Phone 7.5 Mango“ pristatymą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: