„Apple“ muzikos parduotuvė „iTunes“ gali tapti prieinama ir Lietuvoje  (9)

Viena populiariausių pasaulyje muzikos parduotuvių „iTunes Music Store“ artimiausiu metu gali tapti prieinama ir Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią, kol kas neoficialią, informaciją skelbia Lenkijos dienraštis „Rzeczpospolita“. Anot pranešimo, „iTunes Music Store“ jau ateinantį mėnesį gali būti pristatyta dešimtyje Europos Sąjungos valstybių, kuriose šiuo metu ši paslauga nėra prieinama. Pranešime teigiama, kad paslauga taps prieinama Lenkijoje, Vengrijoje, Čekijoje ir dar septyniose Bendrijos narėse. Be šių trijų valstybių, šiuo metu „iTunes Music Store“ nėra prieinama Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Bulgarijoje, Kipre, Maltoje, Rumunijoje, Slovakijoje ir Slovėnijoje.

Manoma, kad paslauga nebus pristatyta Kipre ir Maltoje dėl jų geografinės padėties ir nedidelio gyventojų skaičiaus. Visose kitose minėtose šalyse, taip pat ir Lietuvoje, „iTunes Music Store“ esą taps prieinama. Šiuo metu „iTunes“ muzikos parduotuvė veikia daugiau nei 20-yje šalių. „Apple“ programų parduotuvė „App Store“ veikia daugelyje valstybių, taip pat visose Europos Sąjungos narėse, tačiau prieiga prie muzikos yra gerokai labiau ribojama dėl skirtingų licencijavimo taisyklių įvairiose šalyse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)