Kelionės kompiuteriu – 360 laipsnių panoramos  (0)

Nauja yra gerai pamiršta sena, o galbūt tai buvo jums ir negirdėta, bet apsilankyti įdomiausiose pasaulio vietose galima ir naudojantis interneto ryšį turinčiu kompiuteriu, neišeinant iš namų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interneto svetainėje 360cities.net suteikiama galimybė dairytis po gražiausias pasaulio vietas 360 laipsnių. Kai kuriose vietovėse leidžiama ir „pasivaikščioti“ (ieškokite baltų rodyklių).

Svetainėje galima rasti ir pasaulio rekordininkę – net 40-ies gigapikselių dydžio panoraminę – nuotrauką. Joje užfiksuota garsioji Strahov biblioteka Prahoje (Čekija). Ši panoraminė nuotrauka sudaryta iš 3000 atskirų nuotraukų ir jeigu sugalvotumėte ją atsispausdinti ji būtų net 23 m ilgio! Taip pat nepamirškite apsilankyti ir pačiame didžiausiame ir brangiausiame pasaulio istorijoje moksliniame projekte – Didžiąjame elektronų greitintuve, CERN lobaratorijoje Ženevoje (Šveicarija).

O gal jums labiau patinka povandeninis pasaulis? Egzotikos čia neabejotinai gausu. Lietuvos vietovių čia taip pat rasite, o atsivertę viso pasaulio žemėlapį nesunkiai susirasite viską, ką jums gali pasiūlyti svetainė. O jei virtualių įspūdžių nepakanka, visos šio portalo nuotraukose ir apžvalgose užfiksuotos vietos egzistuoja realiame pasaulyje, tereikia tik vienos „smulkmenos“ – ten nuvykti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)