„Google“ atidarė pirmąją mažmeninės prekybos parduotuvę  (5)

Kompanija „Google“ Londone (D. Britanija), Tottenham rajone atidarė savo pirmąją mažmeninei prekybai skirtą parduotuvę. Pastaroji užima ne atskirą pastatą, o yra įrengta kaip atskiras skyrius vienoje iš stambesnių parduotuvių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmoji „Google“ parduotuvė šiuo metu užima 26,5 m2plotą, taigi dabartinių elektronikos parduotuvių masteliais yra itin nedidelė. Dizaino prasme, „Google“ parduotuvė primena jaukų kampelį didelėje skaitmeninės technikos parduotuvėje. Tiesa, paieškos gigantas nelinkęs šios vietos laikyti pilnaverte parduotuve. Pagal pirminį sumanymą, tai bus savotiškas eksperimentas – skyrius egzistuos iki Kalėdų sezono pabaigos. Jame bus parduodama vienintelė prekė – internetiniai nešiojami kompiuteriai „Google Chromebook“. Matyt kaip tik todėl prekyvietė pavadinta nedviprasmišku pavadinimu „Chromezone“.

Beje, eksperimentas neapsiribos tik viena prekybos vieta. Spalio 7 d. analogiška prekyvietė bus atidaryta D. Britanijos Esekso grafystėje. Artimiausiais mėnesiais eilė panašių parduotuvių atsidarys ir kitose pasaulio šalyse. Jei eksperimentas pavyks, galima laukti pasirodant pilnaverčių parduotuvių, kuriuose bus pardavinėjami ne tik kompiuteriai „Chromebook“, bet ir išmanieji telefonai bei planšetiniai kompiuteriai su „Android OS“ operacine sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: