Išmanusis „Nokia N9“ Lietuvoje pasirodys šį mėnesį  (5)

Naujasis „Nokia“ flagmanas – išmanusis telefonas N9 Lietuvoje pasirodys spalio pabaigoje. Esminiai bruožai yra tai, jog įrenginys bus valdomas vien tik lietimams jautriu ekranu ir turės įdiegtą NFC ryšio technologiją. Planuojama, kad prekybos taškuose telefoną bus galima įsigyti už maždaug 1900 litų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojo teigimu, šis modelis skirtas vartotojams, kurie iš telefono tikisi ir išskirtinės išvaizdos, ir naujausių technologijų. „Naująjį modelį pristatėme birželio mėnesį ir nuo to laiko iš vartotojų sulaukėme daug itin palankių atsiliepimų – tiek dėl unikalaus telefono dizaino, tiek ir dėl jame įdiegtos naujos intuityvios vartotojo sąsajos. Šią savaitę „Nokia N9“ modeliai pradedami siųsti į rinkas, tad greitu metu pasieks ir Lietuvą. Pirmiausia telefonas pasirodys „Omnitel“ salonuose, jau spalio pabaigoje“, – sakė „Nokia Lietuva“ pardavimų vadovas Vytenis Koryzna.

„Nokia N9“ modelis yra ambicinga „Nokia“ naujiena išmaniųjų telefonų rinkoje. Jis išsiskiria unikaliu dizainu – jame nėra pradinio mygtuko (angl. home key), telefonas valdomas vien jautriu prisilietimams ekranu: piršto brūkštelėjimu per ekraną (angl. swipe). Jeigu vartotojas nori uždaryti programėlę, jis gali ją tiesiog nubraukti pirštu šalin ir pateks į pradinį darbastalį.

„Nokia N9“ telefone vartotojų patogumui atsisakyta daugybės darbastalių ir palikti tik trys – įvykių (bendras žinučių, el. laiškų, socialinių tinklų naujienų ir kt. langas), programų langas, ir naudojamų programų langas. Telefone įdiegta 8 megapikselių „Carl Zeiss“ optika su automatinio fokusavimo funkcija, plataus kampo objektyvu, HD filmavimo galimybe ir didele objektyvo diafragma, leidžiančia fotografuoti net ir esant silpnam apšvietimui – pagal šiuos parametrus „Nokia N9“ yra vienas geriausių fotografuojančių ir filmuojančių telefonų.

„Nokia N9“ turės nemokamus žemėlapius ir GPS navigaciją. Naujasis modelis taip pat yra aprūpintas naujausia beviele NFC (Near Field Communication, liet. nedidelio atstumo komunikacija) duomenų perdavimo technologija, leidžiančia patogiai ir greitai dalintis nuotraukomis ir vaizdo įrašais su kitais prietaisais labai paprastai – tiesiog sulietus įrenginius vieną su kitu.

„Nokia N9“ bus trijų spalvų – juodos, ryškiai rožinės ir žalsvai mėlynos. Lietuvoje rožinės spalvos modeliai prekyboje pasirodys lapkritį. O renkantis juodos spalvos modelį, taip pat nuo lapkričio, bus galima pasirinkti ir norimą atminties dydį: 16 arba 64 gigabaitų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)