„Microsoft“ ruošiasi naujiems telefonams su dviejų branduolių procesoriais ir 4G ryšio palaikymu  (0)

Andy Lees, „Windows Phone“ padalinio vadovas, neseniai įvykusiame interviu žurnalistams atskleidė kelias naujas detales apie „Microsoft“ ateities planus vystant „Windows Phone 7“ operacinę sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andy Lees pasidalino savo mintimis ir apie „Android“ operacinę sistemą. Jis dabartinėje „Android“ situacijoje mato didelį chaosą, kurio labai nenori „Microsoft“. Jis išdavė, kad „Microsoft“ nori suteikti daugiau laisvės gamintojams ir operatoriams, bet tai darys palaipsniui, nes nori išvengti tokios pat lemties, su kuria susidūrė „Android“.

„Jeigu Jūs naudojotės „Android“ telefonais, pastebėjote, kad vieni iš jų yra šaunūs, o kiti yra to priešingybė. Bet tai yra atsitiktinis dalykas. Su kai kuriais iš jų jaučiasi, kad virtuvėje dirbo du šefai, kurie norėjo pagaminti skirtingus produktus iš tų pačių ingredientų.“, – sakė Andy.

Andy Lees atskleidė, kad kompanija planuoja pradėti diegti dviejų branduolių procesorių palaikymą, bet šiuo metu jie nemato prasmės, nes šio tipo procesorių galios telefonai neišnaudoja.

„Visi „Windows Phone“ telefonai turi vieno branduolio procesorius, tačiau manau, kad savo veikimo sparta jie nenusileidžia telefonams su dviejų branduolių procesoriais, kad ir kokį telefoną imtum, ir tai yra mūsų tikslas.“, – sakė Andy Lees.

Kalbėdamas apie „4G“ ryšį, Andy buvo tokios pat nuomonės. Andy Lees mano, kad šiuo metu „4G“ ryšys dar nėra pakankamai ištobulintas ir su dabartinėmis technologijomis jis greitai išeikvoja visą baterijos energiją.

„Pirmieji „LTE“ telefonai eikvoja itin daug energijos, mes manome, kad yra geresnis ir taupesnis kelias įdiegti šias technologijas ir jas naudoti. Būtent tai mes ir stengiamės daryti“, – pridėjo Andy.

Pirmasis „Windows Phone“ telefonas su „4G“ technologijos palaikymu tapo „HTC Radar“. Šiuo telefonu bus prekiaujama Amerikoje. Manoma, kad ateityje šių telefonų skaičius tik augs. O kalbant apie dviejų branduolių procesorius, tikėtina, kad „Microsoft“ juos pradės palaikyti su „Tango“ arba „Apolo“ atnaujinimais, kurie atkeliaus kitais metais. Šiuo metu operacinė sistema nereikalauja milžiniško galingumo procesorių, o tai yra itin gera naujiena. Šiuo metu dviejų branduolių procesoriai eikvoja daug energijos, o naudos iš jų nėra itin daug.

Andy Lees paminėjo, jog „Microsoft“ lėtas technologinių naujovių diegimas nereiškia, jog bendrovė nuolat bus paskutinė, diegdama įvairias naujoves.

„Mūsų strategija yra viską tvarkingai sustatyti į savo vietas, o vėliau greitai padaryti milžinišką šuolį. Panašiai įvyko ir su mūsų naršykle, kuri buvo pati blogiausia, bet greitai tapo pačia geriausia“, – sakė Andy Lees.

Pabaigai Andy Lees kalbėjo apie kompanijos ruošiamą marketingo šuolį. Jis tikino, kad kompanija ruošiasi agresyviam marketingui ir „Windows Phone“ operacinės sistemos platinimui. „Microsoft“ ir jos partneriai ketina didinti „Windows Phone“ operacinės sistemos marketingui skirtus biudžetus. O tai reiškia, kad bus didinamas reklamos kiekis. Pati „Microsoft“ kompanija šiuo metu yra susikoncentravusi į pardavėjus. „Microsoft“ vykdo įvairius apmokymus, kurie turėtų padėti parduoti daugiau telefonų. Visus metus kompanija ieškojo priemonių, kurios padėtų pakeisti padėtį parduotuvėse. Būtent juose daugelis potencialių pirkėjų pasirinko telefonus su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis. Daugelis pardavėjų mažai ką teišmano apie „Windows Phone“ ir negali būti objektyvūs, todėl rekomenduoja geriau žinomus variantus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: WPCentras.lt
WPCentras.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)