„Sony“ leis naudoti „PlayStation“ programinę įrangą kitų gamintojų įrenginiuose  (0)

„Sony“ jau anksčiau adaptavo „PlayStation“ programinę įrangą saviems planšetiniams kompiuteriams ir išmaniajam telefonui „Xperia Play“. Nepaisant kuklaus šių įrenginių pasirodymo rinkoje, įgyvendintas technologinis sprendimas paskatino idėją vystyti dar toliau – šiuo metu kompanija svarsto galimybę šią programinę įrangą leisti naudoti ir kitiems išmaniųjų telefonų gamintojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinis portalas „Engadget“ cituoja „Sony“ vadovą Kazuo Hirai, kuris pranešė, jog kompanijos „PlayStation“ padalinys ruošiasi išplėsti „PlayStation“ platformos palaikymą, adaptuodami ją įvairiems kitose bendrovėse gaminamiems įrenginiams.

Neseniai Honkonge vykusioje konferencijoje „All Things D“ Hirai taip pat užsiminė, jog jis nėra suinteresuotas šį programinį sprendimą išlaikyti tik „Sony“ viduje. „Tai nėra ta ekosistema, kurioje mes pageidautume viską išlaikyti tik „Sony“ produktų šeimoje. Tai skirta ne tik „Sony“ įrenginiams“, – kalbėjo Hirai. Nors kompanijos vadovas neužsiminė apie jokius konkrečius partnerius ar gamintojus, visai logiška tikėtis, jog „PlayStation“ mobiliuosius žaidimus netrukus išvysime bent jau „Android“ operacinės sistemos pagrindu veikiančiuose išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)