„Windows 8“ atsinaujins kitaip  (12)

Bendrovė „Microsoft“ pranešė pertvarkysianti būsimosios savo operacinės sistemos „Windows 8“ atnaujinimų diegimo mechanizmą. Pasak bendrovės atstovų, bus siekiama maksimaliai sumažinti automatinių sistemos perkrovimų, kurie būtini diegiant svarbius atnaujinimus, skaičių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešta „Building Windows 8“ tinklaraštyje. Pasak „Windows“ plėtotojų, idealiu atveju tokie operacinės sistemos automatiniai perkrovimai turėtų vykti ne dažniau nei kartą per mėnesį. Jų lauktų visi per tą mėnesį automatiškai parsiųsti OS atnaujinimai. Pranešama, kad neeiliniai „Windows“ automatiniai perkrovimai būtų įmanomi tik itin spartaus atnaujinimo reikalaujančiais „lopymo“ atvejais, kai kiltų rimta grėsmė kompiuterio saugumui.

Numatyti ir kiti atnaujinimų diegimo pakeitimai. Jei „Windows 7“ ir ankstesnėse „Windows“ versijose kompiuteris automatiškai persikrauna praėjus ne ilgiau nei 15 minučių po atnaujinimo įdiegimo (jei tik pats vartotojas nenurodo perkelti perkrovimo į vėlesnį laiką), tai „Windows 8“ perkrovimo laukimo laikas pailgės iki 3 dienų. Įmonėse naudojamų kompiuterių su „Windows 8“ perkrovimo tvarkaraštis gali būti kitoks, sakoma pranešime. Jį parengs sistemos administratorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: