„Android“ kompiuteris patalpintas į USB kaupiklio dydžio korpusą  (8)

Norvegijos kompanija FXI pademonstravo kompiuterio „Cotton Candy“ prototipą, savo išore panašų į USB kaupiklį. „Cotton Candy“ turi 1,2 GHz dažnio „AMR Samsung Exynos“ procesorių, keturių branduolių grafinį procesorių „Mali-400 MP“, 1GB operatyviosios atminties.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip pat įrenginys turės „microSD“ atminties kortelių skaitytuvą (palaikantį iki 64 GB talpos korteles), „Wi-Fi“ 802.11b/g/n standarto ir „Bluetooth 2.1+EDR“ belaidžio ryšio modulius bei HDMI jungtį. Kompiuteryje gali būti įdiegta operacinė sistema „Android“ arba „Ubuntu“. Kūrėjai teigia, kad jų mikrokompiuteriu vartotojai galės sukurti vieningą duomenų valdymo ir apsikeitimo tašką, nes „Cotton Candy“ galės integruoti daugumą namų įrenginių į vientisą skaitmeninę erdvę.

Tai reiškia, kad „Cotton Candy“ galima prijungti prie kompiuterio (PC arba Mac) per USB jungtį arba prie monitoriaus per HDMI, ir taip šiuose įrenginiuose bus galima naudotis operacine sistema „Android 2.3“. „Cotton Candy“ valdymas nėra paprastas. Vartotojams reikės eiti į specialią interneto svetainę ir iš ten valdyti mikrokompiuterį.

„Cotton Candy“ prekyboje turėtų pasirodyti antroje 2012-ųjų pusėje. Įrenginys kainuos apie 200 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: