„Windows 8“ bus galima pirkti ir parsisiųsti internetu (Video)  (7)

Operacinės sistemos „Windows 8“ pasirodymo laukiama 2012 metų rugsėjo mėnesį, o iki to laiko „Microsoft“ pamažu atskleidžia kai kuriuos techninius šio produkto ypatumus, taip nuolat palaikydama visuomenės susidomėjimą. Viena iš naujovių, kaip teigiama, taps galimybė ne pirkti kompaktinius diskus, o operacinę sistemą parsisiųsti internetu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parsisiųstą operacinę sistemą reikės įsirašyti į DVD diską arba įdiegti į USB kaupiklį. Pastarojo talpa turės būti ne mažesnė, nei 3 GB, o „Windows 8“ diegimo į jį metu USB laikmena bus suformatuota. Microsoft teigia, kad parsisiuntimui ir diegimui reikės atlikti 13 žingsnių.

Bus leidžiama pasirinkti, ar atnaujinti esamą operacinę sistemą („Windows 7“ atveju), ar įdiegti „nuo nulio“ į pasirinktą diską. Diegiant iš optinės ar USB laikmenos, teks pasirinkti atitinkamus BIOS nustatymus. Diegiama operacinė sistema sugeneruos ataskaitą apie suderinamumą su esama kompiuterio aparatine bei programine (jei atnaujinama) dalimi.

Galima spėti, kad Windows 8 pardavimai per tradicines mažmeninės prekybos parduotuves sumažės, tačiau „Microsoft“ tai tik į naudą, kadangi bus sumažintos išlaidos fizinėms laikmenoms gaminti ir platinti. Trumpai preliminarios „Windows 8“ versijos diegimo procesą galite peržiūrėti tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: