Prabangus viešbutis krano viršuje (Foto)  (5)

Harlingene (Olandija) stovi vienas neįprasčiausių pasaulio viešbučių. Jis teturi tik vieną kambarį, jame priimama apsistoti tik du žmonės, o kambarys įrengtas 17 m aukštyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sumanymas uosto krane įrengti viešbutį kilo porai Willemui ir Carlai.

Jie kartu du metus projektavo ir savo rankomis įrenginėjo prabangų viešbutį. Krane įtaisyti du modernus liftai, sienos turi gerą garso izoliaciją nuo uosto triukšmo, kambaryje įkelta prabangi lova. Savininkai labai profesionaliai suderino industrinį palikimą su modernumu ir komfortu.

Be to, kranas veikia! Tereikia pasinaudoti specialia svirtimi ir kraną galima pasukti 360 laipsnių kampu.

Viešbučio internetiniame puslapyje skelbiama, kad savininkai ilgai dirbo švyturyje ir gelbėjimo laive, todėl savo patirtį panaudojo ir viešbučio statybose. Vietiniai kraną vadina „Mėlynuoju voru“, o turistai dažnai fotografuojasi jo fone.

Viešbučio informaciniame lape kambario plotas išreikštas 60-čia kub. m. Willemas ir Carla sako, kad tokiam viešbučiui svarbu ne kambario plotas, o matomo vaizdo tūris, juk žmonės iš viso pasaulio atvyksta jame pernakvoti ne dėl lovos. Kambario kaina – 319 eurų (~ 1100 Lt) vienai nakčiai, norint sutikti čia Naujuosius metus teks pakloti 599 (~ 2066 Lt) eurus, o kitų švenčių dienomis gali siekti ir 799 eurus (~2765 Lt). Kambarys užsakytas beveiks visiems ateinantiems metams.

.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)