Loterijoje laimėtą „Lamborghini“ amerikietis sudaužė tą pačią dieną  (10)

Santaquino (Jutos valstija, JAV) gyventojas Davidas Doppas loterijoje laimėtu „Lamborghini“ spėjo pasidžiaugti vos pusdienį. Praėjusį šeštadienį išsvajoto automobilio raktelius gavęs 34-erių amerikietis dar tą patį vakarą nulėkė nuo kelio ir jį sudaužė, rašo „insantaquin.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grandiozinė vieno degalinių tinklo organizuota loterija prasidėjo dar 2009 m. kovą. Praėjusių metų spalį paaiškėjo 10 pretendentų į pagrindinį prizą – „Lamborghini Murcielago LP640“. Tarp laimingųjų buvo ir šešių vaikų tėvas D.Doppas.

Šį rudenį vykusiame finaliniame vakare kiekvienas iš dešimties loterijos finalininkų turėjo traukti po kamuoliuką. Kai atėjo D.Doppo eilė, buvo likę du kamuoliukai – šeštas ir septintas. Jis pasirinko kamuoliuką, pažymėtą šeštu numeriu, ir šis sprendimas buvo teisingas – D.Doppas laimėjo „Lamborghini Murcielago LP640“, loterijos organizatorių teigimu, kainuojantį 354 tūkst. JAV dolerių.

Praėjusią savaitę žalias „Lamborghini“, turintis 6.5 l, 640 AG variklį ir iki 100 km/val. galintis įsibėgėti per 3,4 s, pagaliau atiteko laimėtojui. Kartu su pagrindiniu prizu D.Doppas gavo ir 5 tūkst. dolerių čekį sportinio vairavimo kursams.

Vis dėlto užkandžių išvežiotoju dirbantis amerikietis nusprendė nelaukti kursų pradžios ir „Lamborghini“ galimybes išbandė dar tą patį vakarą. Jis leido pavairuoti automobilį 30-40 žmonių ir mėgavosi šlovės valanda.

„Norėjau, kad tai patirtų kiekvienas, kurį pažįstu. Galimybė pavairuoti „Lamborghini“ pasitaiko tik kartą gyvenime“, – sakė jis.

Tačiau pirmas vakaras su įspūdingu automobiliu baigėsi nulėkus nuo kelio. „Kelyje, vedančiame į kalvą, įvažiavome į posūkį, tačiau greitis nebuvo didelis. Prieš mus pasirodė kita mašina. Esu tikras, kad nevažiavau greitai, tačiau mus sumėtė ir kelionė baigėsi laukuose“, – pasakojo D.Doppas.

Pranešama, kad avarijos metu žmonės nebuvo sužaloti, tačiau „Lamborghini“ kėbulas gerokai nukentėjo. Policijos teigimu, vairuotojas buvo blaivus, o avarijos priežastimi galėjo tapti viršytas greitis.

Įdomu tai, kad filmuojant dešimt finalininkų dar prieš paaiškėjant loterijos nugalėtojui, D.Doppas juokais prasitarė, kad jeigu laimės „Lamborghini“, pirmiausia skubės jį įregistruoti, nes greičiausiai sudaužys automobilį nuvažiavęs pirmas penkias mylias.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: