Prognozuojama, kad po metų „Google+“ turės 400 milijonų vartotojų  (2)

Nepriklausomas ekspertas Polas Alenas paskelbė savo tyrimo rezultatus, kuriuose teigiama, kad po metų socialinio tinklo „Google+“ auditorija gali siekti 400 milijonų vartotojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google+“ pradėjo veikti 2011-ųjų birželį, o jau gruodžio pabaigoje socialiniame tinkle jau buvo užregistruoti 62 milijonai žmonių. Didžiausiame socialiniame tinkle „Facebook“ šiandien užregistruota daugiau nei 800 milijonų vartotojų.

Gruodį nauji nariai prie „Google+“ prisijungdavo greičiau nei įprasta. Per paskutinį metų mėnesį „Google+“ auditorija padidėjo 12 milijonų. Jei augimo tempai nelėtės, 2012-ųjų pabaigoje „Google+“ turės 300 milijonų auditoriją.

Polas Alenas mano, kad „Google“ socialinio tinklo augimas tik greitės, o po metų juo naudosis jau 400 milijonų vartotojų. Ekspertas tai argumentuoja dar nevisiškai išnaudotomis „Google“ servisų integracijos su socialinių tinklu galimybėmis.

Pavyzdžiui, daugybė naujų vartotojų gali ateiti per operacinę sistemą „Android“. Priminsime, kad kasdien aktyvuojama virš 700 tūkstančių naujų „Android“ valdomų įrenginių.

Kita vertus, Aleno skaičiavimai atspindi bendrą „Google+“ paskyrų skaičių, o ne aktyvią socialinio tinklo auditoriją. Kompanija „Google“ neatskleidžia „Google+“ statistikos nuo spalio, kada socialiniame tinkle užsiregistravo 40 milijonų vartotojų.

Statistikos kompanijos „ComScore“ duomenimis, lapkritį unikalių „Google+“ vartotojų skaičius siekė 66,7 milijono. Aleno skaičiavimais, lapkričio pabaigoje socialiniame tinkle buvo 50 milijonų paskyrų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: